Milletvekili Oğuz'dan, gençlik kollarına üyelerine doğum günü kutlaması

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek Gençlik Kolları üyeleri Emrullah Dikici ve Büşra Uysaler'in doğum gününü kutladı.

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz'dan Gençlik Kolları Üyelerine Doğum Günü Kutlaması

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Emrullah Dikici ve Büşra Uysaler'in doğum gününü kutlayan Milletvekili Oğuz, "Bucak İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimiz Emrullah Dikici ve Büşra Uysaler kardeşlerimin yeni yaşlarını kutluyorum. Rabbim sağlık, mutluluk ve başarılar nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Ziyarette, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Üyeleri de hazır bulundu.

Milletvekili Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti'nin gençlik kollarının Türkiye'nin geleceğini inşa edecek en önemli güçlerden biri olduğunu belirterek, "Gençlik kollarımız, ülkemizin her alanda kalkınması ve gelişmesi için gece gündüz çalışıyor. Bu çabalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Mustafa OğuzBurdur haberTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.