Milletvekili Oğuz, Genel Müdür Sağlam'a talepleri iletti

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Burdur Bucak'ın ulaşım taleplerini iletti. İşte detaylar...

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Ahmet Sağlam'ı ziyaret etti. Ziyarette, Bucak ilçesinin öncelikli talepleri ve ihtiyaçları masaya yatırıldı.

Ziyarette, Bucak ilçesinin ulaşım ve diğer kritik konuları ele alındı. Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak'ın ulaşım ağındaki iyileştirmeler ve karayolu projeleri hakkında Genel Müdür Ahmet Sağlam'a bilgi verdi. Bucak'ın mevcut trafik sorunlarının çözümü  adına yapılacak çalışmalara dikkat çekti.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ilçenin sosyal ve ekonomik kalkınması için gereken yatırımlarının önemini vurguladı. Bucak'ta yapılması planlanan çalışmaların bir an önce faaliyete geçmesi için destek talebinde bulundu.

Karayolları Genel Müdürü Ahmet Sağlam, Bucak heyetinin taleplerini dikkatle dinledi. Bucak ilçesinin ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşacaklarını ve çözüm odaklı çalışmaların başlatılacağını ifade etti. 

 

Mustafa OğuzAK Parti Burdur MilletvekiliKarayolları Genel MüdürlüğüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.