Milletvekili Özçelik Bucak'ta, depremzedeleri ziyaret etti

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, deprem bölgesi dönüşünde Burdur'un Bucak ilçesine gelerek, depremzedelerle bir araya geldi.

Büyük bir yıkıma neden olan ‘Asrın Felaketi’ sonrasında deprem bölgesinde bütün çalışmalara destek veren AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, bölgede arama kurtarma çalışmalarının tamamlanmasının ardından Burdur’a geldi.
Burdur’a gelen Milletvekili Bayram Özçelik, ayağının tozuyla Bucak ilçesine gelerek, kente gelen depremzedelerle bir araya geldi.
Yaşanan afet sonrasında arama kurtarma çalışmaları hususunda koordinasyon için bölgede aktif rol alana Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Bucak’ta KYK yurdunda ve evlerde yaşayan depremzedeleri ziyaret ederek, onların bir ihtiyacı olup olmadığı konusunda görüştü.
Ziyaretler sonrasında açıklamada bulunan Milletvekili Bayram Özçelik, “ Depremzede kardeşlerimizi Burdurlu hemşehrilerimizle, en iyi şekilde kucaklayarak, yaralarını hep birlikte saracağız. Yurtlarımızda barınan depremzede kardeşlerimizle hasbihal ettik. Hatırlarını sorduk. Durumları hakkında bilgi aldık. 1 yıl içerisinde kardeşlerimizi evlerine yerleştireceğiz. Yaralarımızı birlikte saracağız, içimizdeki umut ışığı hiç sönmesin” ifadelerini kullandı.
Ziyaretlerde Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'e, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve AK Parti Bucak ilçe Başkanı Mustafa Oğuz ve teşkilat eşlik etti.

Bayram ÖzçelikdepremzedeTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.