Milletvekili Özçelik, Bucak'ta köylere yapılan çalışmaları sıraladı

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları tek tek açıkladı.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları tek tek açıkladı.

AK Parti'nin göreve geldiği ilk günden bu yana şehirlerde ne varsa köylerde de o olacak düsturu ile hizmet ettiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, son bir ayda Bucak'taki köylere yapılan hizmetleri sıralayarak çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Milletvekili Bayram Özçelik son 1 ayda Bucak'ın köylerinde yapılan çalışmaları devam ettiğini vurgulayarak, "ÇAMLIK, Kavaklı Mahallesi 1 km sıcak asfalt, 3000m² kilit parke, KIZILSEKİ-KAVACIK 2.5 km sıcak asfalt, KAYI(Demirli) 1.5 km sıcak asfalt, DUTALAN 2km sathi kaplama, SUSUZ-KARAPINAR 2.1 km sıcak asfalt, PAMUCAK-GERCEAĞAÇ 2km sıcak asfalt, KESTEL-ANBAHAN 8km sıcak asfalt, GÜNDOĞDU Okul bahçesine asfalt, SUSUZ Okul bahçesine asfalt, ANBAHAN 1.5 km su şebeke ilave, 100metreküp su deposu, KARACAÖREN 100metreküp su deposu yapımı devam ediyor.
Programda olan yapılması planlanan hizmetlerimizin çalışmaları da devam ediyor. Köylerimizin vatandaşlarımızın talepleri tek tek yapılmaya köylerimize hizmet götürülmeye devam ediliyor." ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hedefin 2023 olduğunu belirten Burdur İl Genel Meclisi Başkanvekili İbrahim Avcıl, " AK PARTİ hizmetleri köylerimize hayırlı olsun. Sayın Valimiz Ali Arslantaş'a, Kaymakamımız Erol Tanrıkulu'na ve özel idaremize teşekkür ederiz." dedi.

Burdur İl Özel İdaresiBayram ÖzçelikTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.