MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK BUCAK’TA YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ

Bucak Alaattin Mahallesinde 4. Etap Toki inşaatı ve 3.Akaryakıt İstasyonu inşaatları hızla devam ediyor.

Bucak Alaattin Mahallesinde 4. Etap Toki inşaatı ve 3.Akaryakıt İstasyonu inşaatları hızla devam ediyor.

İnşaatı devam etmekte olan Bucak Alaattin Mahallesi 4. Etap Toki’yi ve 3.Akaryakıt İstasyonu yapım çalışmalarını 15 Mart 2020 Pazar günü AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve İlçe Başkan Yardımcıları, Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer ile birlikte yerinde incelemeler yaptılar.

Konutların hızla yükseldiğini belirten AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik,”Yeni bir yaşam merkezi olacak olan 4. Etap TOKİ Konutları inşaat çalışmalarını incelemelerde bulunduk. İlçemizin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için hizmetlerimize durmadan devam edeceğiz. En büyük projemiz halkımızın mutluluğudur. 28 konuttun haricinde proje alanında bir ticaret merkezi birde cami inşaa edilecek ve Bucak Belediyesi Akaryakıt Hizmetleri Anonim Şirketimizin üçüncü akaryakıt istasyonu yapım çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. İnşaat çalışmalarını inceledik” dedi.

Bucak Alaattin MahallesiToki inşaatıEmrullah ÜnalBayram ÖzçelikTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.