Milletvekili Özçelik Burdur'da Eğitim Yatırımlarını Rakamlarla Açıkladı

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, 2022 - 2023 sezonunun açılması ile birlilkte Burdur'da eğitime yapılan yatırımlara değindi.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, 2022 - 2023 sezonunun açılması ile birlilkte Burdur'da eğitime yapılan yatırımlara değindi.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Burdur'da da ders kitaplarının ve yardımcı kaynakların öğrencilere ulaştırıldığını vurgulayan Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, eğitim yatırımlarına önem vererek, tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Türkiye genelinde 153 milyon 500 bin ders kitabı ve 136 milyon 200 bin yardımcı kaynağın öğrencilerin sıralarına bırakıldığını belirten Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'da ise 196 bin ders kitabı ve 262 bin yardımcı kitabın verildiğini açıkladı.

Eğitime verdikleri önemi vurgulayan Milletvekili Bayram Özçelik, " Burdur'umuzda tüm okullarımızda kütüphane kurulumları tamamlandı ve ilimizde ki kitap sayısını 350 bine çıkardık.  Aynı zamanda ilimizde daha önce kapanan 25 köy okulumuzda köy yaşam merkezlerini kurduk. Bunun yanı sıra Okul öncesinde 65 tane yeni ana sınıfı açılarak 4 yaş ve 5 yaşta %100 okullaşma sağlandı." ifadelerini kullandı.

Bayram ÖzçelikTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.