Milletvekili Özçelik, Çeltikçi’de Muhtarlarla Buluştu

Ak Parti Çeltikçi İlçe binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Ak Parti Burdur İl Genel Meclis Üyesi Başkanı Murat Akbıyık, Ak Parti Çeltikçi İlçe Başkanı …

Ak Parti Çeltikçi İlçe binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Ak Parti Burdur İl Genel Meclis Üyesi Başkanı Murat Akbıyık, Ak Parti Çeltikçi İlçe Başkanı Ahmet Ali Akyel, Ak Parti Çeltikçi İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Şengil, Belediye Meclisi üyeleri, AK Parti il ve ilçe yönetimi, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Özçelik ve Mengi toplantıda, Burdur il geneli ve Çeltikçi ilçesindeki çalışmalar ve planlamalar hakkında bilgiler verdi.

Muhtarların sorularının ve isteklerinin dinlendiği toplantıda, köylerdeki yol sorunları, çevre yolu ve arazi yol çalışmaları projeleri konuları görüşüldü.

Volkan Mengiak partiTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.