MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK MÜJDELERİ TEK TEK SIRALADI

DEVLETİMİZ VAR : 1-Devletimiz her daim çalışanlarımızın ve işverenlerimizin yanında. Kısa Çalışma Ödeneği başvuruları iskur.gov.tr adresinden alınmaya başlandı. 2-Cumhurbaşkanımızın emeklilerimize verdiği erken bayram ikramiyesi sözü kanunlaştı.

DEVLETİMİZ VAR : 1-Devletimiz her daim çalışanlarımızın ve işverenlerimizin yanında. Kısa Çalışma Ödeneği başvuruları iskur.gov.tr adresinden alınmaya başlandı. 2-Cumhurbaşkanımızın emeklilerimize verdiği erken bayram ikramiyesi sözü kanunlaştı. Emeklilerimizin Ramazan Bayramı ikramiyelerini Nisan ayında ödüyoruz. Emeklilerimize ve milletimize hayırlı, bereketli olsun. 3-Ekonomik İstikrar Kalkanı çerçevesinde çalışma hayatına yönelik tedbirlerimizi alıyoruz. Telafi çalışma süresini 2 aydan 4 aya çıkardık. İstihdamı korumak ana gayemiz. 4-Koronavirüs tedbirleri kapsamında TBMM Genel Kurulunda kabul edilen düzenleme çerçevesinde, Kısa Çalışma Ödeneği şartlarını kolaylaştırarak, 600 günü 450’e, 120 günü de 60 güne indirdik. Çalışanımızı, işverenimizi ve istihdamı koruyacağız. 5-Cumhurbaşkanımız Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında emeklilerimize verdiği müjde kanunlaştı: Artık en düşük emekli aylığı 1500 TL Emeklilerimize ve milletimize hayırlı olsun 6-TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen düzenlemeyle, 7 milyar liraya yakın asgari ücret desteği vereceğiz. İşçilerimize, işverenlerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.

 

Kısa Çalışma ÖdeneğiBayram ÖzçelikTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.