Milletvekili Uğur ”Bu Millet Size Asla İmkan Vermeyecek”

TBMM Genel Kurulu'nda CHP'nin İdlib önergesi görüşülürken CHP ve AK Parti milletvekilleri arasında yumruklu kavga başladı. Kapalı oturumda İdlib'de neden şehit verdik sorusunu soran CHP milletvekilinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmesi üzerine mecliste ortalık karıştı.

TBMM Genel Kurulu’nda CHP’nin İdlib önergesi görüşülürken CHP ve AK Parti milletvekilleri arasında yumruklu kavga başladı.

Kapalı oturumda İdlib’de neden şehit verdik sorusunu soran CHP milletvekilinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmesi üzerine mecliste ortalık karıştı.

Yasin Uğur tepkisini sosyal medyadan dile getirdi. AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur :

“Gazi Meclisimizde, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde kenetlenmemiz gereken bu günlerde Engin Özkoç’un Türkiye düşmanlarının ağzıyla yaptığı nefret ve kin dolu açıklama, bir süredir CHP yönetimin yapmakta olduğu sistemli provakasyonunun son halkasıdır.

Yedi düvelle mücadele ettiğimiz bu kritik günlerde sizin neye ve kime hizmet ettiğinizi Aziz milletimiz çok iyi görüyor, biliyor. Şunu unutmayın.Bu millet size asla amacınıza ulaşacak imkanı vermeyecek.” diyerek tepki verdi.

Recep Tayyip ErdoğanİdlibYasin UğurTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.