Milletvekilleri Bayram Ziyaretlerinde Bulundu

Milletvekilleri Bayram Ziyaretlerinde Bulundu Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik ve Burdur Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Ağlasun ziyaretlerinin ardından Çeltikçi İlçesi'ne Bayram ziyaretinde bulundu. Bayramlaşma ziyaretine, Ak Parti Burdur …

Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik Bucak ve Ağlasun ziyaretlerinin ardından Çeltikçi İlçesi’ne Bayram ziyaretinde bulundu.

Bayramlaşma ziyaretine, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur İl Genel Meclis Üyesi Başkanı Murat Akbıyık, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti Çeltikçi İlçe Başkanı Ahmet Ali Akyel ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma ziyaretinde konuşan, Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Bayramlaşmanın ardından ilçede bulunan Merhum Hasan Özmen’in Mevlit Yemeğine katılım sağlandı. Ve Yemek sahibinin Hayır duası alındı.

Bayram ÖzçelikVolkan Mengimurat akbıyıkEmrullah Ünalramazan bayramıTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.