Milli Takım As kadroda Çankırılı voleybolcu Fatih Yiğiter yer aldı

Çankırılı voleybolcu Fatih Yiğiter, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından duyurulan As kadroda yer aldı. Bu kadro, 11. Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Türkiye, İtalya, Polonya, Fransa, Ukrayna ve Bulgaristan’dan 11 takımın yer alacağı şampiyonada boy gösterecek.

İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımı’nda oynayan Çankırılı voleybolcu Fatih Yiğiter, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından duyurulan As kadroda yer aldı. Bu kadro, 11. Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Türkiye, İtalya, Polonya, Fransa, Ukrayna ve Bulgaristan’dan 11 takımın yer alacağı şampiyonada boy gösterecek.

Karabük’te gerçekleştirilen 11.İşitme Engelliler Avrupa Voleybol Şampiyonası açılış organizasyonu, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileriyle başladı. Karabük Yenimahalle Spor Salonu’nda düzenlenen ve Türkiye’nin yanısıra Ukrayna, Polonya, İtalya, Fransa ve Bulgaristan İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımlarının da katıldığı turnuva 1 hafta sürecek.

İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımı, bugün başlayan Avrupa Şampiyonası’nda yerini aldı. İlk maçını bugün saat 19:00’da Bulgaristan’a karşı oynayan Milli Takımımız, yarın oynanacak Ukrayna ve Cumartesi günü oynanacak İtalya maçlarıyla Şampiyonaya devam edecek. Milli Takımımız, bugün oynanan ilk maçta Bulgaristan’ı 3 – 0 yenerek şampiyonaya güzel bir başlangıç yaptı.

İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımımilli takımolay18Türkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.