Minik kardeşlerini ısıtmak için bere ve atkı

Iğdır'da pansiyon öğrencileri minik kardeşlerini ısıtmak için bere atkı örüyorlar.

Iğdır'da pansiyon öğrencileri minik kardeşlerini ısıtmak için bere atkı örüyorlar.
Tuzluca 100.Yıl Anadolu Lisesi öğrencileri "Pansiyon Örüyor Kardeşlerini Isıtıyor" projesi kapsamında minik kardeşlerine bere ve atkı örüyor.
Iğdır Tuzluca 100.Yıl Anadolu Lisesi öğrencileri " Pansiyon Örüyor Kardeşlerini Isıtıyor" projesi kapsamın da lise öğrencileri biriktikleri harçlıkları ve öğretmenlerini desteğini iplikler alarak, bere ve atkı ördüler.
Proje kapsamında, Tuzluca 100.Yıl Anadolu Lisesi müdürü Önder Akkılıç, öğretmenlerimiz Elif Gün, Nihal Yeşiltaş ve öğrencilerimiz Hümeyra Temel, Zilan Şemin, Zeynep Çaça, Damla Maman ve Pınar Baldız Gedikli İlkokulu ziyaret ettiler.
Ziyarette minik kardeşleriyle vakit geçiren öğrenciler, ördükleri atkı ve bereler, Gedikli İlkokulunun anasınıfı, özel eğitim sınıfı ve ilkokulunda eğitim gören 37 öğrenciye hediye ettiler.
Proje hakkında bilgi veren Tuzluca 100.Yıl Anadolu Lisesi müdürü Önder Akkılıç, öğrencilerin yardımlaşma bilincini artırmak ve birlikte el becerilerini geliştirerek verimli vakit geçirmek, yardımlaşmayı artırmak ve önemini vurgulamak, öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, potansiyellerini açığa çıkarmak amacıyla “Pansiyon Örüyor Kardeşlerini Isıtıyor” projesini hayata geçirdiklerini belirtti.
Akkılıç, yine proje kapsamında; şubat ayında başka bir okuldaki öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek devam edileceğini de sözlerine ekledi.

Tuzluca Anadolu LisesiTürkiyeAğrıAğrı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.