Muharrem ayı dolayısıyla Necati Topay'dan aşure ikramı

Burdur'un Bucak ilçesinde hayırsever iş insanı Necati Topay, Muharrem Ayı dolayısıyla evinde düzenlediği programda vatandaşlara ve davetlilere aşure ikramında bulundu.

Burdur'un Bucak ilçesinde hayırsever iş insanı Necati Topay, Muharrem Ayı dolayısıyla evinde düzenlediği programda vatandaşlara ve davetlilere aşure ikramında bulundu. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte birlik, beraberlik ve paylaşma mesajları verildi.

Muharrem Ayı'nın manevi atmosferinde gerçekleştirilen aşure programına Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, oda başkanları, kamu kurumlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Programda misafirlerini evinde ağırlayan hayırsever iş insanı Necati Topay ve ailesi, katılımcılara aşure ikram ederek Muharrem Ayı'nın paylaşma, dayanışma ve bereket ruhunu birlikte yaşadı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen programda davetliler bir araya gelerek sohbet etme fırsatı bulurken, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı.

Necati TopayAşure EtkinliğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.