Muhtar adayı Ali Uğurtay, vatandaşlarla iç içe! Sıcacık salep ikramında bulundu

Bucak Konak Mahallesi Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Pazar günü düzenlediği etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Salep ikramı ve samimi sohbetlerle atmosferi ısıtan Uğurtay, halkın taleplerini dinleyerek mahalle sakinleriyle iç içe bir atmosfer oluşturdu.

Burdur'un Bucak İlçesi Konak Mahallesi Muhtar Adayı Ali Uğurtay, 31 Mart'ta yapılacak seçim öncesinde sıcak bir etkileşim ve samimi bir atmosfer oluşturmak amacıyla vatandaşlarla bir araya geldi. Bugün Pazar günü gerçekleşen etkinlikte, muhtar adayı Ali Uğurtay, Pazar Pazarında vatandaşlara salep ikramında bulunarak samimi bir sohbet ortamı oluşturdu.

Muhtar adayı Uğurtay, halkın nabzını tutarak onların taleplerini dinlemek ve görüşlerini almak amacıyla bu tür etkinlikleri sürdürmeyi hedefliyor. Salep ikramıyla hem sıcak bir atmosfer oluşturan hem de mahalle sakinleriyle iç içe olan Ali Uğurtay, vatandaşların gönlüne giriyor.
Bucak Konak Mahallesi sakinleri muhtar adayı Ali Uğurtay'ın içten ve samimi tutumu ile dikkat çektiğini belirterek, bulunduğu ikram dolayısıyla teşekkür ettiler.

Ali UğurtayBucak muhtar adaylarıvatandaşlarsalep ikramıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.