Muhtar Akçay Bucak Karacaören'de Parke Çalışmalarını Duyurdu

Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Karacaören Köyü'nde parke döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

2020 yılı Köydes kapsamında Bucak Köylere Hizmet Götürme Birliği başkanlığınca ihale edilen parke, Karacaören köyü Turizm yoluna döşenmeye başlandı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Karacaören köyü muhtarı Mustafa Akçay, " Hayırlısı ile köyümüzün turizm yolunda parke döşemesi başladı. Artık yolumuz daha güzel hale gelmiş oldu. Parke konusunda bizlere destek ve yardımcı olan, Milletvekillerimiz Yasin Uğur, Bayram Özçelik'e, sayın valimiz Ali Arslantaş'a, Bucak Kaymakamımız Erol Tanrıkulu'na, İl genel meclisi başkanımıza ve il genel meclisi üyelerimize, Özel idare yol şube müdürümüze tüm emeği geçenlere şahsım ve köyümüz adına çok teşekkür ediyorum. Köyümüz inşallah çok daha güzel olacak. Yapılan çalışmaların devamı gelecek. Karacaören köyümüzü güzelleştirmeye devam edeceğiz inşallah. Bizlere destek olan herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Karacaören Köyüparke döşeme çalışmalarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.