Muhtar Mehmet Topak hızlı başladı! Belören'ni su sorunu çözülecek

Burdur Bucak Belören Köyü'ne muhtar seçilen Mehmet Topak, Belören Köyünün su sorununu çözmek için çalışmalara hızlı başladı. Detaylar haberimizde...

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Belören Köyü'nde uzun yıllardır devam eden içme suyu sorunu, yeni seçilen Muhtar Mehmet Topak'ın girişimleri ile çözüme kavuşacak. Köy halkının sağlığını her şeyden önemli gören Muhtar Topak, göreve başlar başlamaz Belören'e sağlıklı içme suyu ulaştırmak için çalışmalara başladı.

İçme suyu sorununun çözümü için girişimlere başladığını belirten Belören Muhtarı Mehmet Topak, " Halkımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Bu nedenle göreve gelir gelmez Belören'e sağlıklı içme suyu ulaştırmak için çalışmalara başladım. Bugün Bucak İlçe Sağlık Müdürü Yasemin Erk ile yaptığımız görüşme sonrasında Halk Sağlığı ekibi ile birlikte Belören Köyündeki bütün su depolarının kontrolü yapıldı. Halkımızın sağlığına uygun içme suyu verilmesi için tüm raporlar hazırlanarak, yeni depo yapılması için tutanaklar tutuldu."

Mehmet TopakBelören KöyüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.