Muhtar Söz Verdi: “Doğalgaz O Sokaklara da Gelecek”

Bucak ilçesinde Sanayi Mahallesi Muhtarı Adnan Canga, sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak mahallesinde doğalgazı olmayan sokakların en kısa sürede doğalgaza kavuşacağını söyledi. Sanayi Mahallesi Muhtarı Adnan Canga, yaptığı açıklamada

Bucak ilçesinde Sanayi Mahallesi Muhtarı Adnan Canga, sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak mahallesinde doğalgazı olmayan sokakların en kısa sürede doğalgaza kavuşacağını söyledi.

Sanayi Mahallesi Muhtarı Adnan Canga, yaptığı açıklamada “Sanayi Mahallemiz sokaklarından 2887’den başlayıp 2910 sokağına kadar doğal gaz çalışmamız ve ayrıyeten 2893 Sokağının tamamı Nisan ve Mayıs ayında başlayıp nasip olursa Allah’ın izniyle en kısa sürede bitecek. Ayrıca 2888 sokağının bir kısmı inşallah bitecek. Bucak Torosgaz Müdürümüz Bahattin Bey’e mahallemiz sakinleri adına teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

Sanayi MahallesiAdnan CangaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.