Muhtar Tuncer'den gençlere motivasyon gezisi

Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer, gençleri bir araya getiren ve keyifli bir gün için gezi organizasyonu düzenledi.

Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer, mahalle gençlerini bir araya getirmek ve keyifli bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen gezi organizasyonu düzenledi.

Muhtar Tuncer, "Mahallemiz gençleri için Antalya Topçam Deniz ve Piknik Alanı, alışveriş merkezi ve lunapark gibi çeşitli alanları kapsayan bir gezi düzenledik. Bu organizasyonda güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik" dedi.

Organizasyonun başarısında desteklerini esirgemeyen isimlere de teşekkürlerini ileten Muhtar Tuncer, "Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a, hayır sahiplerimize ve organizasyonun düzenlenmesi ve sonuna kadar destek olan ondan fazla genç kardeşimize teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer, gençlerin aktif katılımıyla gerçekleştirilen bu etkinliğin önemine vurgu yaparak, mahalle sakinlerine daha fazla sosyal etkinlik düzenleyeceklerini belirtti.

Gençlerin keyifli bir gün geçirdiği gezi organizasyonu, mahalle sakinleri arasında büyük ilgi ve beğeni topladı. Mahalle halkı, Muhtar Tuncer ve destekçilerine etkinliğin düzenlenmesindeki çabaları için teşekkürlerini iletti.

İsmail TuncergeziTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.