MUHTAR TUNCER’DEN SEVİNDİRİCİ HABER SİNYALİZASYON YAPILACAK TEHLİKE AZALACAK

Bucak Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer, bu güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Bucak Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer, bu güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Cami Mahallesi ve Pazar Mahallesinin bir bölümünde Okula gelen öğrencilerin, ana yoldaki trafik yoğunluğu ile yaşadıkları tehlikeden kurtarmak için yaya butonlu sinyalizasyon sistemi yapım işleri başladı.

Bucak’ın önemli mahallelerinden Alaattin Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların yıllardır talep ettiği trafik ışıkları için çalışmalar Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer’in uğraşları sonucunda başlatıldı. Karayolları 13.Bölge Müdürlüğü’nün onayı ile Ramazan Selen Bulvarı’nda 2 adet trafik ışığı konulabilmesi için karar kılındı.

Muhtar İsmail Tuncer yaptığı açıklamada , “Cumartesi Pazarı alanına ve Bucak Adalet Sarayı kavşağına yaya butonlu sinyalizasyon sistemi yapım işlemlerini başlattık. Burada yaşayan vatandaşlarımızın rahat hissetmesi, trafik geçişlerinin tehlikelerden uzak olmasını sağlamak için elimizden gelen her şeyi elimizden geldiği sürece var gücümüzle yapmaya devam edeceğiz. Bu güzel hizmetler için başta Burdur’un Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a ayrıca Belediye Başkanımız Emrullah Ünal’a mahallem ve vatandaşlarımız adına teşekkür ederim” diyerek duygularını sosyal medya üzerinden duyurdu.

İsmail TuncerSİNYALİZASYONBucak Alaattin MahallesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.