Muhtar Tuncer duyurdu! Askı listesi asıldı Kontrol etmeyi unutmayın

Burdur Bucak Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için mahallede askı listelerinin asıldığını duyurdu.

Burdur Bucak Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer'den Seçmen Bilgilendirmesi

Burdur Bucak Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer, yaptığı açıklamada, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için mahallede askı listelerinin asıldığını duyurdu.

Tuncer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Saygıdeğer Alaattin Mahallesi sakinleri,

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için askı listelerimiz 4 Ocak 2024 Perşembe günü başlayıp 16 Ocak 2024 Salı günü akşamına kadar mahallemiz Hökez Caddesi üzerinde esnaflık yapan muhtarlık azamız (Özbakır Bakkal) Adem Özbakır'ın dükkanında askıda olacaktır.

Bu süre içerisinde isimlerinizi listede kontrol etmeniz, ismi olmayan mahalle sakinlerimizin yeni adliye binası ikinci katında bulunan ilçe seçim kurulu müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Bilginize, saygılarımla."

Açıklamada, mahalle sakinlerinin askı listelerini kontrol ederek, isimlerinin listede yer almadığında ise ilçe seçim kurulu müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.

Burdur haberİsmail TuncerlisteseçmenTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.