Murat Kurum'la görüştüler! Burdur'da selam gönderdi

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek ve İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Ankara'da gerçekleşen 'Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı' öncesi bir araya geldi. İşte detaylar!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek Ankara'da bir araya geldi. İşte detaylar...

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek ve İl başkanı Mustafa Özboyacı ile Ankara’da bir araya geldi.

Ankara’da yapılan “AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı” öncesi Şimşek ile bir araya gelen Kurum, 2024 yerel seçimlerinde aday olmasını tebrik edip başarılar dilerken Burdur Halkına iyi dilek ve selamlarını iletti.

Memnuniyetini dile getiren AK Parti Burdur belediye başkan adayı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ; “Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ile Ankara’da yapılan “AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı” öncesi görüşme fırsatımız oldu. Sayın Kurum Başkanıma ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.” Dedi.

Murat Kurumbelediye başkanı adayıHaberlerBurdur HaberTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.