Murat Perde'de Çekiliş Var Altın Kazanma Şansını Kaçırmayın!

2015 yılından bu yana Bucak'ta hizmet vermekte olan Murat Perde, küçük ve gram altının olduğu bir çekiliş yapıyor.

2015 yılından bu yana Bucak'ta hizmet vermekte olan Murat Perde, küçük ve gram altının olduğu bir çekiliş yapıyor.

Birbirinden güzel ürünleri sizlere sunan Murat Perde'den Bin TL ve üzeri alışveriş yapanların katılabileceği çekilişte; 1 küçük altın, 2 gram altın ve 20 kişiye 250 TL değerinde hediye çeki verilecek.

1 kişinin küçük altın kazanacağı çekilişin yılbaşı akşamı yapılacağını belirten Murat Perde İşletme Sahibi Murat Çetiner, ' Çekiliş indirimsiz olmaz dedik ve fiyatlarımızı dibe indirdik. Düşük karlarla ürün satışı yaparak, vatandaşlarımıza hem kaliteyi sunuyoruz hem de çekilişten faydalanma şansını sunuyoruz. " dedi.

Murat Perde'de neler var ? 

İşletme sahibi Murat Çetiner yaptığı açıklamada, "İşyerimizde Brode, TTM, Keten, Grek, Foldet, Tül Fon, Kumaş Fon, KDK, Stor, zebra, tül - stor dikey stor, dikey tül, plisel, Jaluzi, rustik, ve birçok ürün çeşidini uygun fiyatlarla sunuyoruz. " ifadelerini kullandı.

Sizde indirimli fiyatlardan yararlanarak, çekilişe katılabilirsiniz. Yılbaşı akşamı yapılacak kura çekilişini canlı yayından takip edebilir, kazanan şanslı kişi siz olabilirsiniz.

Murat Perde

TEL: 0538 933 8888 - 0543 855 8888

Adres: Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı No:52 Sarmaşık Pastanesi Karşısı Bucak

Murat Perde çekilişTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.