MUSİAD Burdur Yeni Hizmet Binasına Kavuştu İlk Ziyaret AK Parti Heyetinden

MÜSİAD Burdur'un yeni binası hizmete açıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)'ın Burdur'daki yeni hizmet binası Başkan Kerim Albayrak'ın girişimleri sonucunda hizmete başladı.

Yeni hizmet binasının açılışı hakkında konuşan MÜSİAD Burdur Şube Başkanı Kerim Albayrak, yeni binanın önemli hizmet, icraatlara vesile olmasını diliyorum MÜSİAD'a yakışır bir şube binasına kavuştuk, hizmete açılan binamız tarım, gıda ve hayvancılık sektöründe çok önemli bir öneme sahip olacak. Burdur'a ve ülkemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Yeni hizmet binasının açılmasının akabinde AK Parti Heyeti, MUSİAD Burdur Şube Başkanı Kerim Albayrak'ı ziyaret etti.

Ziyarete, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik başta olmak üzere, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ve teşkilat yönetimi katıldı.

Burdur MÜSİAD ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Albayrak ve Şube Müdürü Ömer Yıldırım’ı ziyaret eden AK Parti Heyeti faaliyetler hakkında sohbet ederek. Başkana ve yönetimine çalışmalarında başarılar dilediler.

MÜSİADTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.