Mustafa Gün’den Bahçeli’ye ziyaret Burdur çalışmalarını anlattı

MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Genel Merkez’de ziyaret ederek Burdur’daki teşkilat çalışmaları ve gerçekleştirilecek İl Kongresi hakkında bilgi verdi.

MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Genel Merkez’de ziyaret ederek Burdur’daki teşkilat çalışmaları ve gerçekleştirilecek İl Kongresi hakkında bilgi verdi.

Ziyarette İl Başkanı Mustafa Gün, Burdur’un kültürel değerlerini ve yöresel zenginliklerini yansıtan sipsi, cura ve kabak kemaneyi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye takdim etti.
Gerçekleştirecekleri İl Kongresi başta olmak üzere MHP Burdur teşkilatının çalışmaları ve kent genelindeki faaliyetleri hakkında hazırladıkları çalışmaları Bahçeli’ye sunduklarını belirten Gün, ziyaretin ardından açıklamada bulundu.

MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün açıklamasında, “Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Burdur’umuzun kültürel değerlerini ve yöresel zenginliklerini yansıtan sipsi, cura ve kabak kemaneyi Sayın Genel Başkanımıza takdim ettik” ifadelerini kullandı.
Gün, İl Kongresi ve teşkilat faaliyetleri hakkında da bilgi verdiklerini belirterek açıklamasını, “Rabbim Liderimizi başımızdan eksik etmesin. Saygı, hürmet ve şükranlarımla” sözleriyle tamamladı.

Mustafa GünDevlet BahçeliziyaretTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.