Nesrin Kakırman Bucak'ta, depremzede öğrencileri ziyaret etti

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, Bucak ilçesinde eğitim gören depremzede öğrencilerle bir araya geldi.

Burdur'da depremzede öğrencilerin eğitimlerine devam edebilmesi için çeşitli okullarda sınıflar oluşturuldu. Oluşturulan sınıfları ilk günden bu yana gezerek incelemede bulunan Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, depremzede öğrenciler ve aileleri ile de bir araya geliyor.
Burdur Merkez de olduğu gibi Bucak ilçesinde de eğitim faaliyeti verilen kurumları gezen İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, Bucaklı öğrenciler, depremzede öğrenciler, öğretmenler ve velilerle bir araya gelerek hasbihal etti. Milli Eğitim Müdürüne ziyaretlerinde, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu eşlik etti.
Ziyaretler sonrasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, " İl Milli Eğitim Müdürümüz Nesrin Kakırman, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Camcıoğlu ile birlikte deprem bölgesinden gelerek 15 Temmuz Şehitler İlkokulu/Ortaokulu’nda eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden öğrenci ve velilerimiz ile bir araya gelerek sohbet etti." ifadelerine yer verildi.

Burdur İl Milli Eğitim MüdürlüğüNesrin Kakırmandepremzede eğitimHakan CamcıoğluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.