Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde sel sularına kapılan araçtaki çift hayatını kaybetti Kimlikleri Belli oldu

Nevşehir’in Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy Mahallesi’nde sele kapılan araç bulundu. Araç içerisinde hayatını kaybedenlerin Şevket Şimşek ve Zöhre Şimşek olduğu öğrenildi.

Nevşehir’in Gülşehir ilçesi Tuzköy Mahallesi’nde sele kapılan araç içerisinde 2 kişi hayatını kaybetti.

Nevşehir’in Gülşehir İlçeye bağlı Tuzköy Mahallesi’nde etkili olan sağanak sele neden oldu. Bölgedeki vatandaşlar jandarma ve AFAD ekiplerine 40 EK 339 plakalı otomobilin sel sularına kapılarak gözden kaybolduğunu bildirdi. Bölgede jandarma ve AFAD ekipleri sel sularına kapılan otomobil için arama çalışması başlattı. Yapılan çalışma sonucunda sürüklenen otomobildeki Şevket Şimşek  (62) ile eşi Zöhre Şimşek in (60) cansız bedenine ulaşıldı.
Çiftin cenazelerinin dere yatağından çıkarılması için çalışmalar sürüyor.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Nevşehir selGülşehir selselTürkiyeNevşehirGülşehir

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.