O ilde Ekmek Fiyatı 4 TL'ye Düştü! Yıl sonuna kadar bu fiyat geçerli olacak

Erzurum'da Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği ve Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek arasında yapılan protokolle ekmek fiyatı 4 TL'ye sabitlendi. Bu yıl sonuna kadar geçerli olacak uygulama ile Erzurum, büyükşehir belediyeleri arasında en ucuz ekmeğin satıldığı il olacak.

Yıl içinde en çok zamlanan ürünler arasında olan ekmek için bu sefer güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre o ilde ekmek fiyatlarının 4 TL olduğu belirtildi. Konuyla ilgili ilgili imzaların atıldığı açıklandı. İşte merak edilen detaylar..

Ekmek indirimine ilişkin aktarılan haberin detaylarına göre Erzurum’da Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği ve Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek arasında imzalar atıldı. Protokolle ilgili aktarılan kararın detaylarına göre kent genelinde yıl sonuna kadar Tarım Kredi Kooperatif Marketler’de ekmeğin fiyatı 4 TL oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yaptığı açıklamasında vatandaşlara çeşitli konularda yardım sunduğunun altını çizerek, “Kurduğumuz fırında 100 bin ekmek ile 22 çeşit ürün üretiyoruz. Bu yıl sonuna kadar günlük 100 bin ekmek 4 liradan dağıtılmaya devam edilecek." dedi.

YIL SONUNA KADAR 4 TL’DEN SATILACAK

Belediye bünyesinde kurulan fırınlarda üretilen ekmeklerin yıl sonuna kadar 4 TL’den satılacağı ifade edilerek "Kurduğumuz fırında 100 bin ekmek ile 22 çeşit ürün üretiyoruz. Bu yıl sonuna kadar günlük 100 bin ekmek 4 liradan dağıtılmaya devam edilecek" denildi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ ARASINDAKİ EN UCUZ EKMEK

Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Bekir Parlak yaptığı açıklamasında büyükşehir belediyeleri arasındaki en ucuz ekmeğin Erzurum’da olacağını ifade ederek, "Erzurum'a tam anlamıyla hizmet edebilmek için bugün 4 liraya Türkiye'de büyükşehir belediyeleri arasındaki en ucuz ekmek verilecek" ifadesini kullandı.

Son dönemlerde pek çok ilde ekmek fiyatlarına ilişkin zam kararları peş peşe açıklanmaya devam ediliyor.

ekmek fiyatıekmekfiyatTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.