OGM 496 sözleşmeli personel alacak Bakan Yumaklı duyurdu

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Orman Genel Müdürlüğüne (OGM) merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 496 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Orman Genel Müdürlüğünün (OGM) merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplam 496 sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Duyurunun, kurumun insan kaynağı ihtiyacının karşılanmasına yönelik planlamalar kapsamında paylaşıldığı belirtildi.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

Paylaşılan bilgilere göre personel alımı, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak gerçekleştirilecek. OGM bünyesinde değerlendirilecek kadrolar şöyle sıralandı:

Lisans Mezunu:

• 20 mühendis

• 30 büro personeli

• 4 avukat

• 2 biyolog

• 1 diyetisyen

Ön Lisans Mezunu:

• 1 laborant

• 2 tekniker

Ortaöğretim Mezunu:

• 1 koruma ve güvenlik görevlisi

• 296 şoför-operatör

• 2 garson

• 2 bulaşıkçı

• 135 temizlik işleri personeli

Toplamda 496 sözleşmeli personelin farklı birimlerde görevlendirileceği açıklandı.

Aranan Nitelikler

Adayların değerlendirilmesinde KPSS (B) grubu puan sıralaması temel alınacak. Her pozisyon için gerekli olan eğitim düzeyi, sertifikalar ve mesleki yeterlilikler, başvuru ekranında ayrıca belirtilecek.

Başvuru Şekli ve Süreci

Personel alımı için başvurular, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı (kariyerkapisi.gov.tr) üzerinden yapılacak. Sürece ilişkin tüm detaylar ve kadrolara göre özel şartlar, aynı platform üzerinden ilan edilecek.

OGM Personel alımıTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.