Öğrenciler 4 ekim için barınak ziyaretinde.

Dünya Sokak Hayvanlarını Koruma Günü nedeni ile öğrenciler Bozüyük Belediyesi Geçici Hayvan Barınağını ziyaret etti.

Dünya Sokak Hayvanlarını Koruma Günü nedeni ile öğrenciler Bozüyük Belediyesi Geçici Hayvan Barınağını ziyaret etti.
Bozüyük’te öğrenciler öğretmenleri eşliğinde geldikleri barınakta kendilerine Bozüyük Belediyesi Veteriner Hekimi Arzu Çetin Şensoy eşlik ederek barınak hakkında bilgi verdi. Ardından sokakta bulunarak, tedavi edilen ve çeşitli aşıları yapılan sokak hayvanlarının bulunduğu barınağı ziyaret eden öğrenciler, barınakta bulunan köpekler ile yakından ilgilendiler. Veteriner hekime sormak istedikleri ve merak ettikleri soruları yönelten öğrenciler yavru kedileri sevdiler, kalp atışlarını dinlediler. Ziyaretlerde ayrıca öğrencilere Bozüyük Belediyesi tarafından kek ve meyve suyu ikramı yapıldı. Barınakta çocukların gelişim süreçlerinde çok önemli bir yere sahip olan hayvan sevgisinin küçük yaşlarda aşılanması ve doğada ki tüm canlılara gerekli saygı ve sevgiyi göstermeleri için çok önemli olan bu tarz etkinliklerin devam edeceği belirtilirken, sokak hayvanları da gördükleri ilgiden memnun kaldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

4 ekimhayvan barınağıTürkiyeBilecikBozüyük

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.