ÖĞRENCİLERE BİR MÜJDE DE BAŞKAN ERCENGİZDEN 81 İLDEN 81 OKULA GÖNDERECEK

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğrencileri motive için teneffüs sözü verdi, Beşiktaş Spor Klübü 40 dakika teneffüs topsuz olmaz diyerek öğrencilere destek çıktı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğrencileri motive için teneffüs sözü verdi, Beşiktaş Spor Klübü 40 dakika teneffüs topsuz olmaz diyerek öğrencilere destek çıktı. Burdur’un Belediye Başkanı gönlü zengin eli bol Ali Orkun Ercengiz uzun teneffüs 40 dakika top oynanırsa bu çocuklar yorgun düşer dedi öğrencilere ceviz ezmesi sözü verdi.

İLK MÜJDE BAKAN SELÇUK’TAN

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğrencilere sosyal medya üzerinden bir jest yaptı.Bakan Selçuk twitter’dan “Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız”diye duyurdu.

FUTBOL TOPLARI BEŞİKTAŞ’TAN

Bakan Selçuk’un teneffüs müjdesiyle sevinen çocuklara Beşiktaş Jimnastik Kulübü 40 dakika teneffüs futbol maçı oynamadan geçmez futbol topları bizden diyerek destek verdi.

CEVİZ EZMELERİ BURDUR’DAN

Bakan Selçuk ve Beşiktaş’ın sosyal medya duyurularına Başkan Ercengiz’den yanıt gecikmedi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Twitter’dan Bakan Selçuk’a teneffüste top oynanacaksa ceviz ezmesiz olmaz bu da bizim ikramımız olsun önerisinde bulunarak, “Madem teneffüs bu kadar uzun olacak ve Beşiktaş çocuklarımıza top gönderiyor ise 81 ilden 81 okulumuza Burdur’un “Ceviz Ezmesi” de bizden olsun…” dedi.

Ziya SelçukBeşiktaş Spor KlübüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.