OĞUZHAN MAHALLE SAKİNLERİ EVLERİNDE KALDI HİZMET AYAKLARINA GELDİ

Burdur’un Bucak İlçesinde, Ramazan Bayramı boyunca sokağa çıkma yasağı uygulandı. Bayramda eller öpülmedi evlerden çıkılamadı.

Burdur’un Bucak İlçesinde, Ramazan Bayramı boyunca sokağa çıkma yasağı uygulandı. Bayramda eller öpülmedi evlerden çıkılamadı.

Buruk bir bayram olarak hafızalarda yer edecek olan geçtiğimiz Ramazan Bayramı boyunca evlerinde kalan Oğuzhan Mahallesi sakinlerine hizmeti Oğuzhan Mahalle Muhtarlığı götürdü. Yaşlılara hizmet etmenin mutluluğunu sürekli ifade eden Muhtar Yaşar Çeltikçi, “Bir Ramazan bayramında böyle güzelliklere hizmet etmenin verdiği huzur ve mutlulukla, bu bayram yalnız olsak da bayramlaşmaya gidilmese de COVİD 19 inat dedik ve huzurla hizmet etmenin mutluluğunu yaşadık. Allah devletimize ve tüm covid-19’la mücadele veren sağlık bakanlığı ve çalışanlarına sosyal vefa gruplarında görev alan başta ben ve eşim herkesten Allah razı olsun diyorum ve herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.Sağlıklı günlere hep birlikte inşallah.

OĞUZHAN MAHALLE MUHTARI YAŞAR ÇELTİKÇİ

Oğuzhan MahallesiYaşar ÇeltikçiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.