Oğuzhanspor şampiyonluk kupasını kaldırdı

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, zorlu bir sezonun ardından Burdur 1. Süper Amatör Ligi şampiyonu oldu.

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, zorlu bir sezonun ardından Burdur 1. Süper Amatör Ligi şampiyonu oldu.

Yıllarca Bölgesel Amatör Lig'de verdiği mücadele ile bölgenin reklam yüzü olan Oğuzhanspor, düştüğü Burdur 1. Süper Amatör Liginde ligi birinci olarak tamamladı.

Burdur 1. Süper Amatör Lig'de şampiyonluk yolunda lokomotif olarak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın olurlarıyla Bucak Belediyesinin müthiş katkısı oldu.

Şampiyonluk duyurusunu yapan Bucak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, " 2022-2023 Sezonu Burdur 1.Süper Amatör Ligi şampiyonu olan Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor Kulübümüzü tebrik ediyorum. Süreç içerisinde lokomotif olarak Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal’ın olurlarıyla Belediyemizin müthiş katkısı oldu. Sponsorlarımızın, iş insanlarımızın ve Oğuzhanspor sevdalılarının ciddi maddi manevi destekleri oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu desteklerinin devam etmesini diliyorum. Kulüp başkanımız Osman İnal’a, yönetim kurulu üyelerine, teknik direktörümüze, teknik ekibe, kulüp çalışanlarımıza ve terinin son damlasına kadar mücadele eden sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Tebrikler bizim çocuklar." ifadelerine yer verildi.

NNC Medya ailesi olarak, Oğuzhanspor'a Bölgesel Amatör Lig Play Off karşılaşmasında başarılar dileriz.

OğuzhansporBurdur Amatör KümeEmrullah ÜnalBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.