Oğuzhanspor Taraftarı İle Buluşuyor

OĞUZHANSPOR SEYİRCİSİYLE BULUŞUYOR OĞUZHANSPOR SARAYÖNÜSPORU KONUK EDİYOR MAKÜSPOR ISPARTASPOR DEPLASMANINDA.

OĞUZHANSPOR SEYİRCİSİYLE BULUŞUYOR

OĞUZHANSPOR SARAYÖNÜSPORU KONUK EDİYOR MAKÜSPOR ISPARTASPOR DEPLASMANINDA

Spor Toto Bal Ligi 7.Grupta mücadele eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Ligin 2. Haftasında 29 Eylül Pazar Günü Saat 15.00 DE BUCAK İLÇE stadında Sarayönü Belediyesporla karşılaşaktır,

Bu Hafta Deplasmanda Ortaca Belediyesporla karşılaşan takımımız,ORtaca da uzatmalarda yediği golle 2-1 mağlup olmuştu.Ligde 10 . sırada puansız durumdadır.Bu Pazar Sarayönü maçında seyircisin desteğinide alarak 3 puanla tanışmak istiyor.Ligde 3 puanla 5.sırada bulunan Sarayönü Belediyesporu yenerek puan cetveline 3 puanı yazdırmak istiyor.Çok çekişmeli ve kıran kırana geçen bir maç bizi bekliyor,90 dak Seyircimizin takımı desteklemesi lazımdır.Çekirdek yemeye son verelim artık.12 Adam dediğimiz seyircimizin bu maça çok ilgi göstermesi lazımdır.Çünkü Konyadanda maça seyirci gelecektir.Bucaklıların bu maça ilgi göstermelerini bekliyorum.Başka oğuzhansporumuz yok.Yönetimin sattığı taraftaRf kartını Haftaya bölersek maç başı 5 tl lirasına tekamül ediyor.Sigaradan ucuzdur.Geçen yıl kıl payı kaçırdığımız 3.LİG hayalimiz inşallah bu yıl gerçekleşir,Daha ligin Başındayız

Yönetime ise sonuna kadar destek vermeliyiz bu takım çok zorluklarla kuruldu.Bir deplasman 10 Bin TL YE mal oluyor,Bucaklı töp yekün maddi ve manevi destek vermesi lazımdır.

10 Yıldır yazıyorum Stadımızın eksikleri 2 stad ve antreman sahamız ve işıklandırmamız bu yıl İnşallah yapılır,Bucak Seyircimizin maça ilgi göstermesini bekliyor,onları davet ediyorum.

MAKÜSPORA GELİNCE. 29 Eylül Pazar Günü Saat 15.00de Isparta ATATÜRK STADINDA Ispartasporla Karşılaşacaktır.Makü 6 sıra 1 puan Isparta 9.sıra 1 puandadır.

MUSTAFA ÇAVDAR

OğuzhansporSARAYÖNÜSPORTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.