OĞUZHANSPOR YÖNETİMİNDEN BİRLİK BERABERLİK VE TAKIMA DESTEK İSTEĞİ

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Yönetim Kurulu toplantısı yaparak görev dağılımı yapmıştı. Yeni Yönetimin ilk işi acil ödenmesi gereken paralar oldu.

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Yönetim Kurulu toplantısı yaparak görev dağılımı yapmıştı. Yeni Yönetimin ilk işi acil ödenmesi gereken paralar oldu . Son yapılan işlemleri şeffaf yönetin anlayışı ile basın kanalı yoluyla paylaşıldı.

BİRLİK BERABERLİK VE TAKIMA DESTEK VURGUSU YAPILDI

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor kulübü basın sözcüsü Mustafa Doğan ” yönetime geldikten sonra 3 gün içerisinde Yönetim Kurulunca yapılan görev toplantısından sonra, yönetim olarak topladığımız 40.000 TL Belediye Başkanımız Emrullah Ünal’ın desteği ile aldığımız 60.00 tl ayrıca takımdan ayrılan futbolculardan elde ettiğimiz bonservis paraları yaklaşık 38.00 tl ile birlikte mevcut oyuncuların ve yeni transfer ettiğimiz oyuncuların 1 Ocak 2020 itibariyle kulübümüzden herhangi bir alacağı kalmamıştır. Bundan sonra Bucaklı hemşerilerimize, siyasi partilerimize, odalarımıza, iş adamlarımıza, esnafımıza ve en önemlisi taraftarlarımıza büyük görevler düşmektedir. Takımımızı ayağa kaldırmak için gün birlik günüdür birlik olma günüdür. Herkesin desteğine ihtiyacımız vardır”Denildi.

BUCAK BELEDİYESİ OĞUZHANSPOR YÖNETİM KURULU

OğuzhansporBUCAK BELEDİYESİ OĞUZHANSPOR YÖNETİM KURULUTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.