Onaç Barajı Çevresine 30 Bin Fidan Dikilecek

Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan Onaç Barajı etrafına Sulama Birliği tarafından 30 bin fidan dikilecek. Bucak Sulama Birliği Başkanı Engin Ölçer, yaptığı yazılı açıklamada Onaç Barajı etrafına 30 bin fidan dikmek için çalışmaların bugün başlatıldığını bildirdi. Ölçer,

Burdur’un Bucak ilçesinde bulunan Onaç Barajı etrafına Sulama Birliği tarafından 30 bin fidan dikilecek.

Bucak Sulama Birliği Başkanı Engin Ölçer, yaptığı yazılı açıklamada Onaç Barajı etrafına 30 bin fidan dikmek için çalışmaların bugün başlatıldığını bildirdi.

Ölçer, “ilçeye bir yeşilde biz bekliyoruz” sloganı ile yapılan çalışma kapsamında Burdur ve Bucak Orman İşletme Müdürlüklerinin desteğiyle fidan dikimlerini başlattıklarını ifade etti.

30 bin fidan dikimi gerçekleştireceklerini ifade eden Ölçer, “Hem sulama suyunun verimli kullanılması hem de ilçemizin yeşilliğini artırmak için fidan dikimlerimize başladık.Toplamda 30 bin fidan dikimi yapılacak. Barajlarımızın çevresinde bu tür düzenleme çalışmalarını orman işletme müdürlükleri ile birlikte çalışarak devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

fidan dikimiOnaç BarajıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.