One The Coffee Bucak'ta Hizmete Açıldı Gelen Kopamayacak

Bucak'ta One The Coffee, 31 Mart Perşembe günü hizmete açıldı.

İstiklal Caddesi'nde yapılan açılışa Bucak Belediye Başkan Vekili İsmail Baştaş, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz ve davetliler katıldı.

Müftü Mehmet Ersöz'ün dua etmesinin akabinde yapılan açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi ile One The Coffee Bucak'ta hizmete açıldı.

İşletme Sahibi Ahmet Gümüş ve Recai Çınar yaptıkları açıklamada, " 1999 Yılında öğrenci olarak geldiğim Bucak'tan kopamadık. Burayı çok sevdik, 5 yıldır esnaf olarak ilçemize hizmet veriyoruz. Daha önce Köyüm Cafe'yi işletiyorduk, arkadaşlarla kopamadık bu vesile ile yeni işyerimiz olan One The Coffee'yi hizmete açtık. Sıcak aile ortamı sunduğumuz işletmemizde önceliğimiz ilgimiz, güler yüzlü hizmetimiz olacak. 20 Yıldır bu sektörün içerisindeyiz, müşterilerimiz bu ortamı çok sevecek.

Geniş ürün yelpazemiz ile mutfağımızı da Bucak Halkımız çok sevecek. Dünya kahvelerinden, milkshake, frozen çeşitleri, tost, hamburger, köfte, pizza, pasta, dondurma ve sütlaç çeşitlerimiz bulunuyor. Gelenin kopamayacağı bir ortam olacağını da söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Oyun keyfini doya doya çıkaracağınız One The Coffee'de hizmeti çok seveceksiniz.

Ayrıca işletmede mescid de bulunuyor.

ONE THE COFFEE

ADRES: Oğuzhan Mahallesi İstiklal Caddesi Bucak / Burdur

cafeTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.