ONLINE BİGEP SINAVI’NDA TÜRKİYE 1.’Sİ BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN!

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ UZAKTAN EĞİTİMİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR!!

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ UZAKTAN EĞİTİMİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR!!

-Burdur Bahçeşehir Koleji’nde uzaktan eğitimde de başarı hız kesmiyor-

Türkiye genelinde uygulanan, ilimizde de Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Online LGS Deneme Sınavı’nda Burdur Bahçeşehir Koleji 8. sınıf öğrencisi Neval KÜÇÜKER, tüm soruları doğru cevaplayarak TÜRKİYE BİRİNCİSİ oldu.

Bu büyük başarıyı değerlendiren Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu Müdürü Gurbet ÇETİN: “Ülkemizin Coronavirüs ile mücadele ettiği bugünlerde eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmadan sürdüren Burdur Bahçeşehir Koleji, uzaktan eğitim sürecinin bir parçası olan online deneme sınavlarında da başarı çizgisini bozmadan ilerlemeye devam ediyor. Bugüne kadar yapılan ilk 4 BİGEP sınavında olduğu gibi bu son sınavda da 8. sınıf öğrencimiz Neval KÜÇÜKER’in başarısıyla büyük gurur yaşadık. Uzaktan eğitimde elde ettiğimiz Türkiye birincilikleri bize yeni eğitim-öğretim sürecinde de daha nice güzel başarılar kazanacağımızın belirtilerini gösteriyor. Sürece adapte olarak başarı grafiğimizi yükselten tüm öğrenci, öğretmen, idareci ve velilerimize en içten teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

bigepburdur bahçeşehir kolejiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.