Orada tarlası olanlara güzel haber! Yayla Yolu Yapımına Başlandı

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, ilçede bulunan yayla yolunun yapımına başlandığını duyurdu. Yolun tamamlanmasıyla birlikte yaylalara ulaşım daha kolay ve güvenli hale gelecek.

Karamanlı'da Yayla Yolu Yapımı Başladı

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, ilçede bulunan yayla yolunun yapımına başlandığını duyurdu.

Selimoğlu, yaptığı açıklamada, "Eski Dereköy yolundan, Sadık Pınarından Çatak Boğazına giden yol kış aylarında çamur nedeni ile kullanılmaz hale geliyor ve yaylalara ulaşım zor oluyordu. Daha önce yarısı Beka Mermer tarafından yapılan yolun tamamlanması için çalışmalar başladı. Beka Mermer ve Şayakçı Mermer tarafından pasa doldurma ve düzenleme çalışması başlatıldı.

Çatak Boğazına kadar yapılacak olan yol, yayla sevgisi adeta kırmızı çizgisi olan kıymetli Karamanlı halkımıza ve Çatakta tarlası bulunan vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Beka Mermer ve Şayakçı Mermer yetkililerine, çalışanlarına ve yol yapımında emeği geçen herkese şahsım ve Karamanlı halkı adına teşekkür ederim.

Durmak yok, yol yapımına devam ediyoruz.
Tüm yapılamayanları biz yapıyoruz.
Yayla yolu, ilçemizin önemli bir ihtiyacıydı. Bu ihtiyacı gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yolun tamamlanmasıyla birlikte yaylalara ulaşım daha kolay ve güvenli hale gelecek.

Yayla yolumuz, ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

tarlayayla yoluBurdur HaberFatih SelimoğluKaramanlı BelediyesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.