Mustafa Taş, 917. Aybastı Yağlı Güreşleri'nin Başpehlivanı Oldu
CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nin 4. Etabı olan 917. Aybastı Perşembe Yaylası Ordulu Mustafa Yağlı Güreşleri, 25-27 Temmuz 2025 tarihleri arasında Ordu'nun Aybastı ilçesinde gerçekleştirildi. Etabın başpehlivanlık, finalde Erkan Taş ile Mustafa Taş karşılaştı işte başpehlivan
Mustafa Taş, bu zaferle birlikte kariyerindeki ilk Yağlı Güreş Ligi (YGL) etap birinciliğini elde etti. 2025 yılı içerisinde ise bu, onun üçüncü başpehlivanlık unvanı oldu.
Finalde karşı karşıya gelen Mustafa Taş ve Erkan Taş, YGL’de ilk kez birbirlerine rakip oldu. Kuzenlerin bu, ligdeki ikinci final mücadelesiydi. Güreşseverlerin ilgiyle takip ettiği mücadelede galip gelen Mustafa Taş, ismini etap birincileri arasına yazdırmayı başardı.
Kürsü Sıralaması:
Mustafa Taş
Erkan Taş
Orhan Okulu
Cengizhan Şimşek
Diğer Boylarda Şampiyonlar:
Başaltı: Kerem Kahya
Büyük Orta: Kutluhan Avşar
Küçük Orta Büyük: M. Enes Özcan
Küçük Orta Küçük: İsmail Sait Işıklı
2023 yılından bu yana düzenlenen YGL’de şimdiye kadar altı farklı başpehlivan etap birinciliği yaşadı. Bu etapla birlikte Mustafa Taş da bu listeye adını yazdırmış oldu.
Foto @artofwrestling