Ordu’dan Tokat’a bağlantı sağlayan yola sıcak asfalt konforu

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Tokat’a bağlantı sağlayan yolu asfalt konforu ile buluşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Tokat’a bağlantı sağlayan yolu asfalt konforu ile buluşturuyor.
Karadeniz Bölgesi’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde başlatılan yol seferberliği devam ediyor. Ekipler iklim şartları ve arazi yapısına göre yolları modernize ediyor. Bu kapsamda Aybastı ilçesi Pelitözü Mahallesi’nde çalışan ekipler toplam uzunluğu 6 kilometre olan güzergahta asfalt çalışması gerçekleştiriyor.
Pelitözü Mahallesi Kızılot Yaylası ile Tokat Bozcalı beldesini birbirine bağlayan, Aybastı ilçesinin iç kısımdan Tokat’a kestirme yol özelliği taşıyan güzergahın 3.3 kilometresinde çalışmalar tamamlandı. Çalışmaların devam ettiği güzergah, kısa süre içerisinde bitirilerek vatandaşların kullanımına sunulacak.
Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Güler’in öncülüğünde son 6 yıl içerisinde Aybastı ilçesinde 82 kilometre uzunluğunda asfalt, 27 kilometre uzunluğunda ise beton yol çalışması gerçekleştirdi.

 

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

ordutokatkarayoluTürkiyeOrdu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.