Orjinal Apart Bucak Deluxe Kız ve Erkek Apartları

ADRES Cami Mahallesi, 308. Sokak, No:16 Bucak / Burdur

ADRES Cami Mahallesi, 308. Sokak, No:16 Bucak / Burdur

TELEFON

0 530 925 2485

WEBSİTE

orjinalapart.com

Kız apartımız; Bucak Emin Gülmez ve Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okullarına 5 dakika yürüme mesafesinde ve Bucak kredi ve yurtlar kurumunun yan tarafında ve Bucak Zeliha Tolunay’a giden dolmuş hattının üzerinde olan Bucak Deluxe Kız Apart, kız öğrencilerimiz için kalite ve konforu ilke edinmiş, güvenlikli ve hijyenli ortamıyla, bucak kız apart ve dairelerden önde bulunmaktadır.

Bucak kız apart ve bucak kiralık dairelerinde çitanın üstünde olan hizmet anlayışımız, apartlarımız ve dairelerimiz size bucağı sevdirmekte etkin rol oynayacaktır.Bucak kız apartımız öncüsü olduğumuz bucak apart ve kiralık daire sektöründe en iyi hizmeti vermek için kurulmuştur.

Bucak Deluxe Kız Apart yeni yapılmış olup sıfır ve lüx eşyalarla sizleri beklemektedir.

Daire Özellikleri

1+1, 2+1, 3+1 apart seçenekleri ile Her odada LCD TV Her dairede çamaşır makinesi ve buzdolabi Kişiye Özel Gardrop ve Baza 24 Saat Sıcak Su Çelik Kapı Set Üstü Ocak, Davlumbaz Çalışma masaları Tüm eşyalar sifirdir. Dusakabin 24 Saat Sinirsiz İnternet Doğalgaz ile Isınma Uydu Yayını 24 Saat Kamera Sistemi ile Güvenlik Depreme Dayanıklı Yeni Bina

Otobüs hattı üzerinde Etrafında market, restoran, cafeler ve spor salonu mevcuttur. Ayrıca Diems Cafe yanindadir. Çarşıya yürüme mesafesindedir.

Foto Paris

tanıtımTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.