Orman Genel Müdürlüğü yedek memur alımı

Orman Genel Müdürlüğü, 2023 yılı için yedek memur alımı başvurularını başlattı. Başvurular 13-20 Ekim tarihleri arasında yapılabilecek.

Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde 249 orman mühendisi alımı ile Orman Muhafaza Memuru alımına dair duyurular yayımlandı. Detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Orman Genel Müdürlüğü 2023 Yılı 249 adet sözleşmeli mühendis (orman mühendisi) alımı ile 1128 adet sözleşmeli Orman Muhafaza Memuru alımı yedek tercih işlemlerine ilişkin ilan yayımlandı. detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık.

Orman Genel Müdürlüğü 1128 orman muhafaza memuru alımı

2023 yılı 1128 adet sözleşmeli orman muhafaza memuru alımı yedek tercih işlemlerine ilişkin duyuru kapsamında asil adaylardan ilgili durumlara göre iptal edilenlerin yerine hizmet birimleri için daha önce ilan edilen yedek listede yer alan adaylarla birlikte asil adaylardan tercih yapmayan veya tercih yaptığı halde tercihine yerleşemeyen adayların tercih yapmaları gerekiyor.

OGM 249 orman mühendisi alımı

Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde yedek adayların yerine ekte yer alan hizmet birimleri için daha önce ilan edilen yedek listede yer alan adaylarla birlikte asil adaylardan tercih yapmayan veya tercih yaptığı halde tercihine yerleşemeyen adayların tercih yapmaları gerekmektedir.

Kamu personel alımı yedek aday tercih başvuruları

OGM memur alımı yedek adaylar için tercih işlemleri başladı. Adaylar tercihlerini 13 Ekim 2023 – 20 Ekim 2023 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Orman Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden olacaktır.

kamupersonelialımı

Orman Genel Müdürlüğümemur alımıpersonel alımıpersonel ilanıTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.