Özçelik Bucak'ta En Uzak Köy Kızıllı'ya Ziyaret

Ak Parti Burdur Milletvekili Özçelik Burdur'un En Uzak Köyü olan Kızıllı'ya güzel haberlerle gitti.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Burdur'un En Uzak Köyüne güzel haberlerle gitti. Köy halkı ile bir araya gelen Milletvekili Bayram Özçelik, yapılacak yatırımlar hakkında bilgilendirdi.

Ankara siyasetinin yoğunluğuna rağmen Burdur'u hiçbir fırsatta ihmal etmeyen Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, hafta sonu Burdur'un Bucak İlçesine bağlı Kızıllı Köyü'ne ziyarette bulundu.

Bucak’ın en uzak köyü olan ve Isparta’nın Sütçüler ilçesine sınır köy olan Kızıllı’ya AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ile birlikte ziyaret eden Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, burada Köy Muhtarı Murat Yiğit, Kooperatif Başkanı Ömer Bütüner ve köy halkı ile bir araya geldi.

Burada köylülerin istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Bayram Özçelik, yapımı tamamlanan AFAD Konutları ve Köy Yolu, İçme Suyu ve Gölet Yapımı hakkında bilgiler aktardı. Köylünün talepleri arasında yer alan yol hususunda müjde veren Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, 4 km. sathi kaplama yol yapımının 2023 yılı programında alınarak yapılacağını belirtti. Özçelik, Hacı İsmailler ve Salamut ishale hattı hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Bayram Özçelik ziyaretBayram ÖzçelikKızıllı KöyüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.