ÖZÇELİK TECRÜBESİYLE GÖREVE DEVAM EDİYOR

Tam beş dönemdir Başkanlık Divanı Kâtip üyesi olarak görev yapan Bayram Özçelik, bu yıllar içinde Bülent Arınç, Köksal Toptan, Mehmet Ali Şahin, Cemil Çiçek, İsmail Kahraman, Binali Yıldırım ve son olarak Mustafa Şentop olmak üzere yedi TBMM Başkanı gördü.

Tam beş dönemdir Başkanlık Divanı Kâtip üyesi olarak görev yapan Bayram Özçelik, bu yıllar içinde Bülent Arınç, Köksal Toptan, Mehmet Ali Şahin, Cemil Çiçek, İsmail Kahraman, Binali Yıldırım ve son olarak Mustafa Şentop olmak üzere yedi TBMM Başkanı gördü. Özçelik, aynı zamanda aralarında Güldal Mumcu, Meral Akşener gibi isimlerin de yer aldığı 15’in üzerinde TBMM Başkanvekili ve yine 70 kâtip üye ile çalıştı.

Özçelik, Meclis’in 27. Dönem 2. Yasama Yılı’nda TBMM Başkanı Mustafa Şentop, beş başkan vekili ve 10 Kâtip üye ile çalışmaya başlayacak. Başkanlık Divanı’nın, “vazgeçilmez” katip üyesi unvanını da alan Bayram Özçelik, bu uzun süreli çalışma olanağını ses tonuna, kanun tekliflerini süratli ama cümlelerin anlaşılır bir şekilde okumasına borçlu. Bu yüzden her Dönem AK Parti Grup Yönetimi, Özçelik’i Başkanlık Divanı’na aday gösterdi. Genel Kurul çalışmaları sırasında milletvekillerinin “gerilmemesi” için, katip üyelerinin ses tonu, süratleri ve cümleleri yutmadan, anlaşılır okumaları önemli. AK Parti Grubu’nda yeniden TBMM Katip Üyesi olarak seçildi.

Bayram ÖzçelikTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.