Özel bireyler için kurabiye yaptılar

Hitit Üniversitesi öğrencileri, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezinde özel bireyler için kurabiye yaptı.

ÇORUM (İHA) - Hitit Üniversitesi öğrencileri, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezinde özel bireyler için kurabiye yaptı.
“Gönüller Sağlıklı Kurabiye ile Şekilleniyor” sloganıyla başlatılan etkinliğin bu yıl ikincisi düzenlendi. Etkinlik, Hitit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Kulübü ve Çorum Belediyesi işbirliğinde Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi.
Beslenme ve Diyetetik Kulübü öğrencileri, rafine şekersiz ve yulaflı kurabiyeleri en özel kardeşleriyle birlikte hazırladılar. Çeşitli malzemelerle farklı şekillerde kurabiyeler hazırlayan özel bireyler, eğlenceli vakit geçirdi.
Program sonunda ise fırından çıkan sıcak kurabiyeler, öğrencilere ikram edildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

özel bireyleröğrencilermutfakson dakikaTürkiyeÇorum

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.