Özel Bucak Ali Bozkurt Eğitim Kurumları Uzman Eğitim Kadrosuyla Sizi Başarıya Ulaştırıyor

Özel Bucak Ali Bozkurt Eğitim Kurumları, Uzman Eğitim Kadrosuyla Sizi Başarıya Ulaştırıyor

Özel Bucak Ali Bozkurt Eğitim Kurumları, Uzman Eğitim Kadrosuyla Sizi Başarıya Ulaştırıyor

ÖNCE BİZE SONRA DEVLETE!!!
Kurulduğu ilk günden bugüne verdiği eğitim ile öğrencilere başarı kazandıran Özel Bucak  Ali Bozkurt Eğitim Kurumları KPSS, DGS ve ALES kursları ile istediğiniz başarıyı elde etmeniz için hizmet veriyor.
Ayrıca KPSS, DGS, ALES deneme sınavları için Bucak dışına gitmeye son. Özel Bucak Ali Bozkurt Eğitim Kurumları, Kursların yanı sıra ister kendi kayıtlı öğrencisi olsun ister olmasın Pegem ve Yedi İklim yayınlarının Türkiye geneli yapılan denemeleri ile  başarınızı ölçmek için deneme olanakları sunuyor. 
Her yaşa uygun eğitim verdiklerini belirten Kurum Kurucusu ve müdürü Ali Bozkurt, "Kurumumuzda okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve mezun öğrenciler için de çeşitli kurslarımız mevcuttur." dedi.
Bunlardan bazıları;
* Akıl ve zeka oyunları
* Robotik Kodlama 
* Tiyatro Drama 
* Resim 
* Etkin ve Hızlı okuma 
* Diksiyon 
ayrıca kursumuzda ilkokul ve ortaokullar için hafta içi her gün okul sonrası öğretmenler eşliğinde etüt ve ödev çözümleri yapılmaktadır. Yine ALİ BOZKURT KAZANDIRAN DENEME KULÜBÜ ile tüm eğitim kademeleri için her haftasonu bazıları Türkiye Geneli olmak üzere farklı yayınlardan Kurumumuzda deneme sınavları yapılmaktadır. Sizde başarıyı yakalamak için Özel Ali Bozkurt Eğitim Kurumlarını tercih edin. 

ÖZEL BUCAK ALİ BOZKURT EĞİTİM KURUMLARI

Adres: Fatih Mahallesi 1642. Sokak No:29-31 Bucak Burdur ( Fatih Gençlik Parkı Güneydoğu Köşesinde)
İletişim 
0501 335 94 82
0505 589 94 82

ali bozkurt eğitim kurumlarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.