Özel Bucak Yakup Çoşkun Özel Eğitim Kursu: Türkiye Geneli İlk 10 binde 7 Öğrenci

Özel Bucak Yakup Çoşkun Özel Eğitim Kursu, öğrencilerinin YKS sonuçlarıyla matematik alanında büyük başarı yakaladı.

Özel Bucak Yakup Çoşkun Özel Eğitim Kursu, öğrencilerinin YKS sonuçlarıyla matematik alanında büyük başarı yakaladı.

Açıklanan YKS sonuçlarına göre ilk Türkiye geneli sayısal sıralama ilk 10 binde 7 öğrenci derece alırken, matematik bölümünde 30 öğrenci, 40 sorudan 30 net çıkardı.

ÖĞRENCİ VELİLERİNDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Geçtiğimiz yıl 1 Aralık 2018 tarihinde açılan ve açıldığı günden beri öğrenci velileri tarafından ilgiyle karşılanan Özel Bucak Yakup Çoşkun Özel Eğitim Kursu öğrencileri, YKS’de aldıkları derecelerle adından sıkça söz ettirdi.

TÜRKİYE SIRALAMASINDA İLK 10 BİNDE 7 ÖĞRENCİ

Kurucu Müdür Yakup Çoşkun, YKS başarıları ile ilgili olarak açıklamalarda bulunarak, kursumuza devam eden öğrencilerimizden biri Türkiye genelinde ilk 10 binde 7 öğrencimiz sıralamaya girdi.Bu öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. YKS’de matematik sorularında 40 sorudan 38 doğru 1 yanlış, 38 doğru 2 yanlış,37 doğru 3 boş,37 doğru 2 yanlış gibi sonuçlar çıkardılar.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz” diye konuştu.

“MATEMATİKTEN 40 SORUDA 30 NETİN ÜZERİNDE YAPAN ÖĞRENCİ 32”

Özel Bucak Yakup Çoşkun Özel Eğitim Kursu olarak matematik sorularında büyük başarı yakaladıklarının altını çizen Yakup Çoşkun, “Matematik sorularında 30 ve üzeri netin üzerinde 30 öğrencimiz, 35 netin üzerinde 17 öğrencimiz bulunmaktadır.Bu da  Bucak ilçesi için başarı demektir.Öğrencilerimize disiplinli şekilde  eğitim vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

tanıtımTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.