ÖZEL İDARE’DE TAŞINMA SÜRECİ BAŞLADI

Yeni binasına kavuşan Burdur İl Özel İdaresi’nde arşivlerin taşınmasına başlanıldı. Burdur Cumhuriyet Meydanı Kültür Sarayı’nda hizmet veren Burdur İl Özel İdaresi yeni binasına kavuşması ile birlikte bazı evrak ve arşivlerin taşınmasına başlanıldığı görüldü.

Yeni binasına kavuşan Burdur İl Özel İdaresi’nde arşivlerin taşınmasına başlanıldı.

Burdur Cumhuriyet Meydanı Kültür Sarayı’nda hizmet veren Burdur İl Özel İdaresi yeni binasına kavuşması ile birlikte bazı evrak ve arşivlerin taşınmasına başlanıldığı görüldü. Edinilen bilgilere göre Burdur-Fethiye Yolu üzerinde İl Özel İdaresi’ne ait arazide yapımı tamamlanan yeni binasının kesin kabulünün de yapılmasının ardından içerisindeki eşyalarla birlikte tamamının taşınması planlanıyor.

MEYDAN PROJESİ HAYATA GEÇECEK Mİ?

Öte yandan Kültür Sarayı’nda hizmet veren Özel İdaresi binasının boşaltılması Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin de hayata geçirilmesi açısından son derece önem arz ediyor.Konu geçtiğimiz günlerde 4 Olağan üstü toplanan Burdur Belediye Meclisi toplantısında da gündeme gelmişti. Daha önceki yıllarda boşaltılan Burdur Belediye hizmet binasıyla birlikte yıkılıp ilimizin geniş bir meydana kavuşturulması planlanıyor.

Çağdaş Burdur-Halil İbrahim KARA

Burdur İl Özel İdaresiTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.