Özenir Pide ve Kebap Salonu'ndan 3. yıla özel kampanya

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Özenir Pide ve Kebap Salonu açılışının 3. yılına özel kampanya başlattı.

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Özenir Pide ve Kebap Salonu açılışının 3. yılına özel kampanya başlattı.

3. yılını dolduran Özenir Pide ve Kebap Salonu, başlattığı kampanya ile 1,5 porsiyon pide çeşitlerini, ayran ve salata ile 35 TL, tek Burdur Şiş, Adana ve Urfa Kebabı da 35 TL'den sizlere sunuyor.

Kendi sofralarında kullandıkları ürünleri müşterilerle paylaştıklarını belirten Özenir Pide & Kebap Salonu İşletme Sahibi Selçuk Özenir," Yaklaşık 3 yıldır Bucak'ta hizmet vermekteyiz. Hizmete başladığımız günden bugüne müşterilerimize bizi tercih ettikleri için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Biz her zaman kalite, hijyen ve taze ürünlerimizle hizmet vermek için gayret gösteriyoruz bundan sonra da bu çizgide devam edeceğiz. Kıymetli Bucak Halkı için 3. Yılımıza özel kampanya düzenledik. kampanya kapsamında pide çeşitleri kıymalı kaşarlı kuşbaşılı pidelerimiz yanında ayran salata tatlı 35 TL veriyoruz ızgara olarak da Burdur şiş Adana Urfa Kebap yanında ayran tatlı salata 35 TL'den müşterilerimize sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Ürünlerimiz kendi imalatımız

Tamamen doğal malzemeler kullanılarak deneyimli usta tarafından özenle hazırlanan pidelerde gerek kullanılan malzeme gerekse hazırlanış koşullarında hijyen olgusuna azami dikkat edilmekte ve sertifikalı ürünler kullanılmaktadır.

Evden gelen malzemeler 6 TL'den çekiliyor...

ÖZENİR PİDE & KEBAP SALONU
TEL: 0507 498 41 05
ALO PAKET: 0248 325 40 06
ADRES: Mehmet Akif Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Ziraat Odası Karşısı Bucak/ Burdur

Bucak restoranBucak pideBucak kebapTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.