Özgür Özel'den Çavdırlılara mesaj var!

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut beraberindeki heyet ile birlikte, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i TBMM'de ziyaret etti.

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut beraberindeki heyet ile birlikte, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i TBMM'de ziyaret etti.

Genel Başkan Özgür Özel ziyaretinde, Burdur Milletvekili İzzet Akbulut'a Çavdır İlçe Başkanı Bekir Serttaş, Belediye Başkan Adayı Ali Okan Yücel ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Bayram Çoban eşlik etti.

Ziyarette konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, " Değerli Çavdırlılar hepinize merhabalar yanımda partimizin Çavdır belediye Başkan adayı Ali Okay Yücel var benim meslektaşım genç bir kardeşim sizlere hizmet etmek istiyor biz ona inanıyoruz  yanında Bayram Çoban il genel  Meclisi adayımız veteriner kardeşimiz sizinle her zaman birlikte olmuş bir kardeşimiz ben ili adayımızda destek istiyorum Çavdır seçimleri bizim için önemli çünkü milletvekili izin anasının babasının memleketi genç bir İlçe Başkanımız var çalışıyor başarılı olmak istiyor ben adaylarımızı size emanet etmek istiyorum bundan sonra Çavdır da değerli kardeşlerimizi seçtiğinizde biz Cumhuriyet Halk Partisinin en güçlü belediyeleriyle sizleri kardeş belediye yaparak Çavdıra en iyi hizmetlerin gelmesini de teminatı biz olacağız adaylar size emanet seçimden sonra Çavdır da bize emanet " ifadelerini kullandı.

Özgür Özelİzzet AkbulutmesajCHPTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.